Het is eigenlijk al zo'n 18 jaar geleden begonnen met de aanschaf van een Heilige Birmaan,ik had voordien al wel een paar gewone huiskatten maar zo'n eerste raskat is toch anders,nadat we de Ragdoll hebben leren kennen,hebben we gekozen voor de Ragdoll. Ragdolls zijn rustige aanhankelijke katten met halflanghaar dat niet zoveel onderhoud vergt. Toen we de Sphynxen beter leerde kennen zijn we ook daarvoor gevallen, en het contrast met de Ragdolls is leuk. Als u meer informatie wil kan u gerust eens mailen of bellen.

 

Omstreeks 5 juni 2007 worden er Ragdoll kittens verwacht.

Al onze katten worden getest op PKD en jaarlijks op HCM

23/11/2005

Met het behalen van haar laatste wereld titel is onze sphynx Real Angel Nexelindjes,afgelopen zondag Wereld Kampioen geworden!!

27/02/2004


Op 17 februari is onze oudste poes (sindala) op 18 jarige leeftijd overleden. Wij missen haar ontzettend veel!

14/09/2003

Op de Ragdolldag van de Ragdoll Club Benelux op zaterdag 20 september is Royal Ragnacity's Mr. Jinxs Best in Varieteit en Best in Show geworden.

Op de show van NKU SARA te Bergen op Zoom op 11 mei, is Royal Ragnacity's Mr.Jinxs best in varieteit en Best in Show geworden.

24/04/2003

De prijs van de Ragdoll. Ik heb de prijzen van de Ragdoll altijd veel te hoog gevonden. Ik heb er zelf drie gekocht en nu ik mijn eerste nestje heb, wil ik dat verkopen voor een veel lagere prijs dan gebruikelijk is. Er zullen misschien kwaadwillende mensen zijn die gaan rondvertellen dat er iets niet deugt aan mijn katten, maar ik kan testrapporten en keurverslagen genoeg laten zien om het tegendeel te bewijzen. Mijn katten zijn getest op zowel HCM als PKD. Ik ben een fokker/liefhebber,met vooral de nadruk op liefhebber en het is mijn hobby en passie mag ik wel zeggen,om met mijn honden en katten te leven. Aan mijn hobby hoef ik gn geld te verdienen. Wel vind ik het belangrijk om gezonde kittens af te leveren. Ik realiseer me dat mijn beslissing om de kittens goedkoper te verkopen dan gebruikelijk is, een aantal mensen in het verkeerde keelgat zal schieten. Het zij zo. Ik heb besloten dat een kitten dat verkocht gaat worden aan een liefhebber en dat hopelijk een geweldig leven zal leiden als huiskat, 500 euro zal kosten. De kittens worden afgeleverd op de leeftijd van 13 weken en zijn dan 3x ontwormd, en 2x gent en uiteraard in het bezit van een stamboom.